Jom Tambah DUIT

17 Julai 2009

Tuntutan Tugas


Hari nie, 26/07/09, my lovely hubby kena outstation ke KUA tuk MALCON West shipmnt. Nanti payah la jugak nak kena terangkan kepada anaknda specially yang kecil tu...Nampak jer cam gitu yang bongsu tu tapi memang manja sesangat ngan ayahndanya..

Agaknya bebudak memang macam tuh la sifatnya. Bila ayahnda ada di depan mata tak berapa nak kisah tapi bila tak nampak batang hidung mula la bertanya berbagai-bagai soalan yang kadang-kala tu malas dah nak jawab...

Sebenarnya dah beberapa kali gak la hubby pergi ke KUA bersama rakan seperjuangan..
tapi itulah setiap kali outstation memang bill telefon lebih sikit daripada biasa belanjanya...iyalah anaknda kalau boleh setiap jam nak dengar suara ayahnda tercintanya.

Untuk tahun nie jer dah ada la dalam 4 e 5 kali dah ke KUA. demi sesuap nasi untu kelurga yang disayangi memang itulah tuntutan kerja yang kekdang tu memerlukan pengorbanan daripada insan tersayang....

4 ulasan:

Org Ganu berkata...

salam kak sue..thanx singgah blog sy
sorry la, baru hari ni baru berkesempatan nk bukak blog..
akak pe kabar? sihat ke?
hubby akak kerja apa kt KLIA?

Sue berkata...

kerja besa2 jer dik...!
bisalah klu kena di bahagian operation tu memang tak duduk diam...

24/7 telefon tak berhenti sbb ader jer problem! memandangkan keadaan yang sebegini agak kurang sikit kesibukannya.

paling takut sekiranya mendapat panggilan di waktu dinihari. mesti ada perkara yang tak elok yang bakal diberitahu oleh org bwhannya...

rahmahmokhtaruddin berkata...

slm singgah!! hai.. smoga ceria selalu, hehe..

Sue berkata...

terima kasih rahmah sbb sudi singgah kat cni...
tak der apa2 yg menarik pun..sekadar luahan hati yang kadang2 tuh merapu ntah hape2...